maanantai 5. joulukuuta 2016

5. Luukku: Valmistautumista

Tänään ollaan valmistauduttu huoneisiin juhliin. Kyllä, Suomi täyttää 99 vuotta, mutta ihan linnan juhliin meitä ei ole kutsuttu. Pääsemme juhlimaan erään pienen miehen ristiäisiä. Saamme kunnian olla ystäviemme esikoispojan kummeja <3

Ylläri pylläri, meillä tää valmistautuminen menee aina viime tinkaan. Todettiin tänään, että Miehen vanhat kengät taidettiin heittää edellisten juhlien jälkeen roskiin ja eikun uusia hakemaan ennen kuin kaupat menee kiinni. No nyt on hienot kengät!

Itselläkin vielä vähän hakusessa mitä teen hiuksilleni ja vaikka harjoituskampaus onnistui, ei ole mitään takeita, että hiukseni aamulla suostuvat yhteistyöhön. Enpä ole vielä mekkoakaan valinnut. Uusi on kyllä jo ostettuna, mutta ottaako sittenkin jokin toinen missä imetyskin onnistuisi. Niin ja kengätkin taitavat olla vielä varastossa.

Neidillä sentään on kaikki valmiina. Ollut jo monta viikkoa. Tosin viikonloppuna vielä haettiin Taatalta serkkuni juhlissa pudonnut kenkä. Eihän sitä nyt ihan tuhkimona voi lähteä.


Lahja sentään on valmiina ja odottaa käyttäjäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥