lauantai 10. joulukuuta 2016

10. Luukku: Kyläluudat

Taas oltiin kyläilemässä. Tällä kertaa käytiin Jokioisissa Miehen mummulla ja tämän miehellä. Samalla reissulla poikettiin Miehen siskon perheellä Forssassa. Menomatkalla poikettiin tietysti Urjalan makeistukussa, kun kerta ohi mentiin.

Vain parhaita
Olipa mukava päivä ja Neiti sai seurustella Isomummun kanssa. Viimeksi näkivät Neidin nimiäisissä, joten olihan likassa muutosta tapahtunut hurjasti. Neiti pääsi myös touhuamaan serkkunsa kanssa. Eivätköhän ole hetken päästä hyviä leikkikavereita, kunhan ikäero hieman tasoittuu. Nyt ei Neidistä vielä serkkutytölle juurikaan iloa ole.

Automatkailu sujui hyvin unten mailla ja vasta ilta 11 aikaan Neiti malttoi nukahtaa. Ensimmäistä kertaa voi sanoa Neidin nukahtaneen ihan itse. Ei itketty yhtään, mutta hyörittiin, pyörittiin, hihiteltiin, istuttiin ja seisottiin (11 kertaa!) pinniksessä sitten senkin edestä. Katselin vain hiljaa vieressä ja kippasin aina makuulle seisomasta. Ihan itse pisti lopulta (45 minuutin jälkeen) mahalleen maate. On muuten myös eka kerta kun nukahti mahalteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥