lauantai 3. joulukuuta 2016

2. Luukku: Meidän päivä!


En olekaan kertaakaan kirjoitellut tänne blogiin, että millainen on ihan tavallinen päivä meidän arjessa. Pitkä postaus siis tulossa.

6.30 Mies lähti töihin ja Neiti heräsi toisen kerran syömään. Luksusta! Ei meinannut vaan uni enää maittaa, joten siirsin kainaloon ja vielä jatkettiin unia pari tuntia. Herätys klo 9.30!

Aamupuurolla

Eilen ostettua pulkkaa tutkimassa, huomatkaa touhua vahtivat kisut

Sängyssä pyörimisen ja vaipan vaihdon jälkeen aamupuurot tulille. Samalla sain tiskarin tyhjättyä ja Neiti leikki olkkarin puolella eli siis tyhjäsi tv-tason hyllyjä. 10 maissa päästiin puurolle, jota syötiin taas vaihteeksi oikein hartaudella. Pitäähän välillä jutella, leikkiä ja hassutella. Puuron jälkeen vaatteet päälle ja vaippa taas vaihtoon, samalla laitan pyykkärin päälle. Hampaiden pesu ja äidin aamu toimet.



Puolen päivän aikaan lähdetään pihalle vaunuttelemaan. Tunnin verran ulkoillaan ja kotimatkalla poiketaan Siwassa ostaan kisuilla ruokaa. Kotona Neiti jatkaa unia vielä terassilla ja minä pääsen sisälle laittamaan itselleni lounasta (jämä lihapullia, JES!) sekä siirtämään märät pyykit kuivaajaan. Melkein saan ruuan syötyä kun puoli kahdelta Neiti herää.

Heräsin!
Klo 13.45 mennään laittamaan Neidille lounas ja syödään molemmat. Lueskelen samalla naapurilta saatua vauva-lehteä kun Neiti touhottaa ympäri olohuonetta.




Kolmen pintaan kuivaaja on valmis ja käydään yhdessä nostelemassa pyykit tuulettamaan. Neiti alkaa näyttämään väsymisen merkkejä ja puoli 4 käydään pyörähtämässä pihalla, vien samalla roskiksen ja haen postin. Neiti jää taas terassille unille ja menen itse sisälle. Siistin keittiön, pyyhin vähän pölyjä, kerään lelut ja kirjat lattialta, vaihdan vuodevaatteet ja laitan pyykkäri jälleen pyörimään.

"Minkä leffan katsoisin?"

Vähän seisomista harjotuksia



Mies tulee kotiin noin klo 16.00 ja lähtee melkein samoin tein auttamaan kaveria muuttopuuhissa, pistän mukaan kauppalapun (JES, ei tartte lähteä tänään enää mihinkään). Puolitoista tunyia omaa aikaa telkkaria katsellen ja kännyllä surffaten ja lehteä lukien. Neiti herää unilta varttia vaille 6 (2h15min) ja Mieskin tulee kotiin. Taas. Aletaan ruuan teko. Samalla valmistelen Neidille sormiruokaa ruuan kaveriksi. Klo 19 ollaan kaikki syöty ja sauna on lämpiämässä. Katsellaan telkkaria ja leikitään Neidin kanssa. Vielä yksi koneellinen pyykkiä kuivaajaan valmiiksi.



8 aikaan mennään saunaan. Saunan jälkeen yökkärit päälle ja 9 maissa Neiti saa iltapuuron. Se meneekin reippaasti alas ja päästään hammaspesulle. Vielä hieman touhutaan ja leikitään ennen kuin rauhoitutaan unille. Neiti nukahtaa iltamaidon jälkeen n. Klo 22 omaan sänkyyn ja me aletaan Miehen kanssa katsomaan leffaa. Samalla kirjoittelen tätä postausta loppuun ja lisään päivän aikana otetut kuvat. Puolen yön aikaan mennään mekin nukkumaan. Pyykkivuori saa jäädä huomiseen odottamaan viikkausta.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥