torstai 29. lokakuuta 2015

The Vaippakakku

Tämä postaus piti tehdä jo aikoja sitten, mutta jotenkin se jäi. Nyt aihe on taas ajankohtainen ja tällä kertaa pääsen itse keväällä olemaan vauvakutsujen päätähti. Pääsin siis järjestämään viime keväänä miehen siskolle vauvajuhlat. Tunnelmia juhlista löytyy täältä. Ennen juhlia vietin tunnin jos toisenkin netissä inspiraatiokuvia hakien. Pinterest on kyllä oikea aarreaitta juhlia suunnittelevalle. Ajattelin laitella tänne vähän infoa (ja itselleni muistin tueksi), että mitä ja miten sitä tulikaan tehtyä.

Vaippakakku oli tietenkin ihan MUST vauvajuhlissa. Minun ensimmäiseni. Toivottavasti näitä saa pian tehdä lisää :P

Vaippoina käytin pampersin kokoa 2. Vaipat olivat lähes valkoisia, pienillä vaalean keltaisilla yksityiskohdilla. Nitä sitten pyörittelin rullalle ja kumilenkeillä kiinni. Kakun keskelle tein rungoksi rullan lehdestä ja huppupyyhkeestä sekä harsoista. Tämän ympärille sitten vaippoja pystyyn ns. saumapuoli sisäänpäin, että reunuksesta tuli siisti.




Vaipoista riitti hyvin kolmeen kerrokseen. Kolme jäi yli ja niitä käytin sitten eräässä leikissä juhlissa. Kunkin kerroksen ympärille pingotin vielä pari kumilenkkiä pitämään vaippoja yhdessä. Lopuksi siistin kumilenkit piiloon teippaamalla ne vaaleanpunaisella washi-teipillä. Kätköistä kun ei löytynytkään sopivaa silkkinauhaa koristeeksi.




Aluseksi laitoin pahvisen kakkualusen, jotta kakkua saisi helposti liikuteltua. Tein kakun kylkeen vielä koristeeksi mini pom pomin ja asettelin lahjaksi tulevat kylpyankan, ruokalapun ja pupun paikoilleen. Lopuksi koko komeus sellofaanilla pakettiin. Nuo Pentikin puput ovat kyllä ihania. Ah, niin pehmoisia ja todella suloisia. Sellainen luonnonvalkoinen olisi meidänkin tulevalle bebelle aivan ihana!


Olin kyllä tyytyväinen ja mikä tärkeintä niin oli lahjan saajakin ♥
Suloinen pikkutyttöhän sieltä sitten myöhemmin keväällä syntyikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥