sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Korjattu ( ainakin melkein)

Ihanaa! Läppäri pelittää taas vihdosta viimein. Johto vaan täytyy uusia, mutta se toimii! Kiitos siitä miehelleni ja ystävällemme S:lle, joka viitsi hieman tohtoroida konettani. Näin ollen pari päivitystä tulee nyt hieman viiveellä, mutta haitanneeko tuo :)

Samalla istumalla miehet saivat myös pöytäkoneen pelittämään (ollutkin rikki vain huhtikuusta lähtien, kertoneeko jotain tämän talouden viitseliäisyydestä, Nääh!) Nyt voidaan taas miehen kanssa erakoitua omiin nurkkiimme olohuoneessa, johan tässä on tullut yhdessä vieri vieressä iltoja vietettyäkin. Ettei vaan ala parisuhde kärsiä liiasta läheisyydestä. Onneksi telkkari sentään toimi niin ei tarvinnut keskustella koko ajan *vink*

Mutta olipa kyllä ihana viettää iltapäivää rakkaan ystävän K:n seurassa. Miehet lähtivät pelaamaan frisbeegolffia, joten me naiset saatiin jutella tyttöjen juttuja ihan rauhassa. Ystäväni lupautui järjestämään kanssani minulle baby showerit alkuvuodesta. Tällainen kontrollifriikki, kun ei osaa täysin jättäytyä pois näistäkään kemuista. Mutta kun juhlien järjestäminen on niin hauskaa. Syksyn pimeitä iltoja on hyvä viettää Pinterestin maailmassa.


Totesin myös, että täytyisi kutsua useammin vieraita kylään, että tulisi kokeiltua uusia reseptejä. Tällä kertaa kokeiluun pääsi Kinuskissan helpot suosikit -kirjan ohje: Valkosuklaakakku. Hyvin upposi! Vähän vaihtelua perinteisen juustokakun tilalle. Paahdettu valkosuklaa toimi hyvin ja vadelmahillokkeen kirpeys vähän taittoi kakun makeutta. Saatiin tuliaisina kimppu ihania Astereita. Juuri täydellisen värisinä!


Ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥