perjantai 19. helmikuuta 2016

Se on jo Wanha!

Veljelläni oli eilen ja tänään vanhojen tanssit. Itsekin pääsin yleisön joukkoon eilen edustamaan meidän perhettä, kun tämän vuoden Wanhat tanssahtelivat iltatanssit läheisilleen. Tänään päivällä he esiintyivät mm. ala-asteella ja vanhainkodissa. Illalla pääsevät juhlimaan ja syömään hyvin.


Upeita pukuja ja kampauksia, joita teki mieli oikein ääneen huokailla. Veljeni ja parinsa olivat kyllä komea pari ja hienosti meni tanssit. Nykyään ei selvästikään ole enää tapana pukeutua "vanhaan" pukuun, vaan tytöillä poikkeuksetta kaikki olivat valinneet upean iltapukutyylisen leningin. Pojista moni oli panostanut frakkiin tai shakettiin, joita näkyi yllättävän monella perinteisen tumman puvun lisäksi. Näkyipä pari silinterihattuakin. Tansseista suurin osa oli samoja, joita itsekin tanssahtelin 10 vuotta sitten vastaavissa merkeissä. Tilaisuus muistuttaa yhä enemmän amerikkalaisten vastaavia "Prom"-tanssiaisia.

Sisko ja sen veli
Keräsipä masukin hieman huomiota osakseen ja eräskin vanhempi rouva oikein innostui sitä taputtelemaan ja ääneen ihastelemaan. Olin kyllä onnellinen, kun pääsin tansseja seuraamaan, mutta nyt pikkuinen kyllä saisi jo tulla :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! ♥