lauantai 20. helmikuuta 2016

Pikkuinen pinnis paikoillaan



Loppuvuodesta kirjoittelin tänne pohdintaa tulevasta pinnasängystä. Sänky saapuikin aika pian tuon jälkeen ja nyt olen viimein pedanut sen valmiiksi odottelemaan tulevaa tuhisijaa. Pinnasänky on siis amerikkalaisen lastentarvike valmistajan Bloom Babyn Alma Bloom Mini Crib, josta lisää tietoa voi lukea täältä. Tällä hetkellä ko. sänkyä ei tietääkseni Suomen kaupoista löydy vaan joutuu turvautumaan ulkomaisiin verkkokauppoihin kuten Amazoniin.

Meille kotiutui tumman harmaan sävyinen pinnis Tori.fi:stä. Aluksi hieman jännitin tummaa väriä, mutta ihan kivalle se tuolla makkarissa näyttää. Sängyssä on neljä lukittavaa rengasta, jotka ovat aivan ehdottomat, jotta kulku vaatehuoneeseen olisi mahdollista. Liikuteltava sänky helpottaa myös siivousta. Vielä emme ole tuunanneet laitaa irrotettavaksi, vaan ajattelimme ensin koettaa sitä näin. Voisin kuvitella, että "sivuvaununa" oleva sänky olisi kätevä yösyöttöjen kannalta. Jos lapsi syntyy sektiolla, täytyy pohja nostaa mahdollisimman ylös, jolloin joudumme poraamaan uudet reiät kiinnikkeille. Nyt pohjan saa asetettua keskitasolle ja aivan alas. Maltetaan siis vielä hetki.

Koska meidän sängyn ja vaatehuoneen väli on kovin kapea, leikittelin myös ajatuksella kääntää makkarin sisustus päälaelleen. Eli lipastot tapetti seinälle ja sänky päätyineen eteisen vastaiselle seinälle. Näin Miehen ei tarvitsisi kiertää sänkyä siitä aamulla noustessaan ja kulku vaatehuoneeseen helpottuisi. Emme kuitenkaan haluaisi laittaa pinnistä ikkunan viereen, koska siinä vauva saisi vetoa. Lisäksi koen, että kapeassa välikössä vauvaa on hankala nostaa sänkyynsä ja pois siitä. Vielä siis mennään tällä järjestyksellä.


Äitiyspakkauksen petivaatteetkin ovat nyt päässeet paikoilleen ja vauvan nurkkaus alkaa olla asukasta vaille valmis. Laitoin myös baby showereista jääneet pom pomit makkarin kattoon tuomaan vähän väriä.

Sänky on vielä saanut olla aika hyvin rauhassa kisuilta. Johtuen varmaan siitä, että ne ovat jo kyllästyneet siihen, kun se on pari kuukautta makkarissa pyörinyt. Nyt sitten panostetaan kissojen kouluttamiseen, jotteivat nämä majoitu pinnikseen vastaisuudessakaan. Luulen kyllä, että kun sängyssä nukkuu joku, niin sinne tuskin haluavatkaan. Ja kun vauva nukkuu, niin makkarin ovi tietysti laitetaan kiinni ja kissat ulkopuolelle, jotta mitään vahinkoa ei tapahdu. Kokonaan emme halua kissoilta makkaria kieltää, koska on tämä niidenkin koti ja ne ovat tottuneet meidän sängyn jalkopäässä päivisin nukkumaan.

Tänään illemmalla pääsenkin vähän tuulettumaan, kun vietämme iltaa lähes koko työporukan voimin! Näitä ihmisiä tulee kyllä ikävä ♥ Onneksi heitä voi aina välillä käydä moikkaamassa! Eikun mekko päälle ja korot kattoon vai miten se meni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥