maanantai 18. tammikuuta 2016

Vauvahömppää oikein urakalla

Paukkupakkanen ei paljon viime lauantaina haitannut, kun meillä oli koti täynnä lähimpiä ystäviäni sekä rakkaat Anoppi ja Käly, juhlistamassa meidän tulevaa pienokaista. Myös Kälyn pieni tyttönen oli kutsuilla ihastuttamassa suloisuudellaan. Minulle pidettiin siis vauvakutsut! Miehiltä oli näihin juhliin pääsy kielletty.

Pyysin syksyllä, että jos ystäväni K auttaisi minua järjestämään kutsut itselleni. Halusin olla jonkin verran itse mukana järjestelyissä, koska toivoin, että kutsut pidettäisiin meillä kotona ja en halunnut sälyttää koko vastuuta kenellekkään yksin tai että kutsuista olisi liikaa vaivaa muille. Lopulta pääsin itse kyllä todella vähällä. Mietittiin yhdessä päivä, teemavärit ja annoin listan kutsuttavista. Muut järjestelyt luotin ystävälleni, joka jälleen ylitti itsensä ♥

Naiset toivat kukin jotain tarjottavaa, nyyttäri -periaatteella. Teemavärit, minttu ja persikka, oli otettu loistavasti huomioon myös tarjottavien luonteessa. Kahvipöydän kruunu oli kyllä upea masukakku, jonka K oli itse leiponut. Raikas minttu maistui niin kakussa, kuin juustokakussa ja Domino-kekseissäkin. Pikkuleivät olivat pienten jalanjälkien malliset ja suolaistakin tarjottavaa oli riittämiin.



Koristeluissa pääsin hieman itsekin vaikuttamaan. Tilasin Hääputiikista muutamia pom pomeja, joita aseteltiin pieniin ryppäisiin sekä Quriosasta värillisiä palloja Happy lights-valosarjaan.



Juhlissa oli sopivissa määrin vapaata seurustelua, ohjelmaa ja tietysti syömistä. Pääsin tekemään "tyttö vai poika"-testin ja tuleksena olisi 66% todennäköisyydellä tyttö. Eli pitäydyn edelleen unisex-linjalla vaatteiden suhteen. Lisäksi kaikki saivat arvuutella hyvin perinteisesti symtymäpäivää, mittoja sekä antaa nimiehdotuksensa. Ihania ehdotuksia tulikin. Leikittiin myös "aasinhäntää" eli pieni vauveli piti koettaa sokkona tähdätä masussa olevan sydämmen kohdalle. Mummi vei tässä voiton. Arvuuttelimme myös sokkotestinä lastenruokien makuja. Tämä osoittautui yllättävän vaikeaksi.




Lahjapöytä notkui mitä ihanampia paketteja meidän pienokaiselle. Sain salaa toivomani vaippakakun sekä vaatteita ja tarvikkeita Bebelle. Lahjoista teen erillisen esittelyn.


Hauskaa oli ja tunnelma oli lämmin ja keskusteltiin tietysti paljon lapsista, raskaudesta ja kokeneemmat jakoivat vinkkejä tulevalle mammalle. Meidän lapsella ja meillä vanhemmilla tulee olemaan kyllä aikamoinen tukiverkosto ihania ja välittäviä ihmisiä ♥ Heistä jokaisesta kiitollisena!

Rv 34+1
Hyvää alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥