keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Uuden vuoden kuulumisia ja vähän vanhankin

Tänä jouluna päätimme Miehen kanssa olla itsekkäitä ja viettää pyhät ihan kahden kesken rentoutuen ja poissa kotoa. Päätimme jo syksyllä, että lähdetään Tallinnaan kylpylähotelliin. Ja kyllä kannatti! Rakastan perhejouluja, mutta nyt kun vietettiin viimeistä joulua kahden, oli tämä irtiotto juuri täydellinen. Lunta ei toki Eestin puolellakaan ollut, mutta kaupunki oli koristeltu kauniilla valoilla ja erityisesti Vanhan kaupungin  joulutori kyllä viritti joulutunnelmaan. Pari päivää kuluikin nopeasti kaupungilla kierrellen ja hotellin allasosastolla lillutellen, hyvää ruokaa unohtamatta. Uiminen ja kelluttelu eivät myöskään tuntuneet lainkaan pahalta liitoskipujen kannalta, toisin kuin kävely. pari kertaa mentiin pienikin matka taksilla, jotta ei olisi ollut niin tuskaista. Tapaninpäivänä kotiin palatessa oli talvikin saapunut.


Toki me perhettäkin nähtiin joulun aikaan, kun aatonaattona veimme kisut anoppilaan hoitoon ja sunnuntaina haettiin kotiin. Tuolloin vaihdettiin lahjoja Miehen perheen kanssa ja nähtiin Miehen siskon tyttöäkin.

Uusi vuosi otettiin vastaan ystävien kanssa Nokialla. Meillä onneksi kisut eivät paljon rakettien paukkeesta hätkähdä, joten uskallettiin ne jättää kotiin keskenään nukkumaan.

Mollea väsyttää kesken surffailun


Loppiaisviikko menikin nopeasti, kun saimme viikonloppuna ystäväpariskunnasta yllätysvieraita ja toinen ystäväni kävi poikansa kanssa maanantaina kyläilemässä. Mies olikin sitten loppiaisen ja loppuviikon kipeänä, joten tuli kotoiltua oikein urakalla. 

Alice tarkkailee takapihan pikkulintuja
Joulupäivänä RV 31+0
Nyt mennään pihalle tekemään lumitöitä, kun se talvi viimein kunnolla alkoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥