perjantai 15. tammikuuta 2016

Vaatteita meidän Bebelle

Olen nyt pari kertaa käynyt läheisellä lastenkirppiksellä katselemassa tarjontaa ja tyhjin käsin ei ole kummallakaan kerralla tarvinnut kotio tulla. Uutena en ole ostanut kuin yhden bodyn ja neuleen. Anoppi, joka kiertelee ahkerasti kirppiksiä, on tuonut tuliaisena muutamia kirpputori löytöjä, joista viimeisimpinä vuoden 2013(?) äitiyspakkauksen toppa-, kevyt- ja villahaalari sekä töppöset.

Vasemmalla v.2013 ja oikealla v.2015 pakkauksen haalarit, ylhäällä reiman tumput ja töppöset
Lisäksi sain tiistaina pari kassillista minivaatteita, toisen naapurilta ja toisen Miehen työkaverilta. Molemmilla oli lähinnä tytöille suunnattuja värejä, mutta koitin bongata massasta unisex-värisiä, paria super söpöä mekkoa lukuunottamatta. Meidän Beben sukupuoli kun on vielä vähän epävarmalla pohjalla. Niitä olen nyt sitten parina päivänä pyykkäillyt, jotta voin tehdä pienen inventaarion ja miettiä mitä kokoa vielä voisi tarvita. 50-56 senttisiä on kyllä varmaan jo tarpeeksi, ellei reilustikin.


Ihanan keväisiä värejä! On keltaista, vihreää, valkoista, harmaata, beigeä ja vähän vaalean punaistakin. Minkä sitä nainen itselleen voi, kun tyttölapsea lupaillaan. Jos saamme vaatteita lahjaksi, toivon totisesti, että koot olisivat lähinnä 60cm+. Harmi, jos kaikkia ei ehdi edes pitämään.

Tässä tän hetken vaatetilanne. Kyllä se hetkessä on kasvanut aika hurjiin mittoihin. Mieskin jo ihmetteli, että miten paljon voi pieni ihminen vaatteita tarvita. PALJON!

Vasrmmalla pienimmät jne. Reiman kelta-harmaa haalari on ihan lemppari

Hyvää talvipäivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥