keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Minäkin kun kaikki muutkin

Tilasinpa alkusyksystä muiden innoittaman itsellenikin värkit imetyskorujen tekoa varten. Näitä meinaan tuntuu löytyvän joka toiselta mammalta, mutta eipä se haittaa. Idea on nerokas ja ulkonäkö kiva.


"Imetyskorun idea on antaa pienille sormille muuta tekemistä imetyksen ajaksi kun äidin nipistely. Imetyskorun helmet ovat BPA-vapaata silikonia." -Raskauskeijun sivuilta lainattu



Niin helppoa ja nopeaa. Erikseen ostettuna hintaakin tuli vain murto-osa verrattuna valmiisiin netissä ja kaupoissa myytäviin. Mikä parasta sai vieläpä tehtyä ihan oman näköisen korun, Lahjaksikin olen nyt yhden tehnyt ystävälleni, joka juuri hiljattain sai pienen pojan ja täytti vuosia. Joululahjaksikin näitä ajattelin, kunhan ensin tarviketilaukseni Kiinasta saapuisi. Näistä saa meinaan myös ihania vaunuleluja ja tuttinauhoja. Valmiita koruja myy mm. ByPinja ja monet nettikaupat kuten esim. Raskauskeiju. Itse Ostin tarvikkeet Facebookin kautta. FB:ssa on monia myyjiä ja siellä myydään myös valmiita koruja. Nyt odottelemaan josko tilauksen AliExpressistä joskus tulisi.


Neiti on tykännyt koruista. Korua on kiva hypistellä samalla kun imetän ja usein korulla leikitään muutenkin. Taitaa silikoni helmet tuntua kivalta ikenissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥