maanantai 14. marraskuuta 2016

Paras isä lapselleni

Viikonloppu oli täynnä kyläilyä. Siksipä juhlistimme Isi-Miestä jo lauantai aamuna. Ihan ei sänkyyn asti viety aamiaista, kun Neiti heräsi ensimmäisenä pitämään Miestä kiireisenä, että minä pääsin tekemään aamiaista koko porukalle. Pekonia, munakokkelia, pannukakkuja ja jälkkäriksi Miehen synttärikakkua. Näytti maistuvan. Lisäksi annettiin Neidin kanssa askarreltu kortti ja pieni paketti. Supersankari T-paita, meidän perheen sankarille ♥


Sitten lähdettiin ajelemaan kohti Kihniötä tervehtimään Neidin iso-pappaa. Autossa nukuttujen päikkäreiden jälkeen Neiti jaksoi hyvin seurustella isovanhempieni kanssa. Ihana nähdä miten innoissaan tyttö ja mummu ja pappa toisistaan ovat. Toista iso-pappaa nähdään sitten tulevana lauantaina serkkuni hääkahvitteluilla.


Illaksi mentiin moikkaamaan Neidin Taataa eli minun isääni ja Laa Laa:ta, tämän vaimoa. Ilta menikin mukavasti Neidin touhottaessa ja konttausharjoitusten merkeissä. Vielä ei kuitenkaan mennä eteenpäin.
Isä ja tytär lauantai aamun piirrettyjä katsomassa.

Aamupäivällä siirryttiin metsän taakse Miehen vanhemmille, Vaaria eli Miehen isää onnittelemaan. Päivä menikin serkkutyttöjen leikkejä ihmetellessä ja seurustellessa.

Olipahan kiva viikonloppu! Vastaava kyläilyrumba onkin edessä sitten jouluna. Parasta joulussa onkin yhdessäolo ja hyvä ruoka.


Onnea vielä kaikille isille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥