torstai 27. lokakuuta 2016

#Siivoustorstai

Mitä tehdä kun ulkona on masentavan harmaa syyspäivä ja sataa tihuuttaa. Ei viitsi lähteä lenkille kastumaan eikä mikään oikein innosta. Minäpä reippaana tyttönä aloin siivoamaan ja sen jälkeen kyllä oli energiaa.

Imurointi hommat on hyvä ajoittaa Neidin päikkäriaikaan, koska meillä hieman imurin hurinaa pelätään enkä jaksa kantaa tyttöä samalla kun koitan jahdata villakoiria. Sylin turvasta imuria kyllä voidaan ihmetellä, tai kun se on sammutettu. Eilinen syysaurinko kaikessa ihanuudessaan ja raadollisuudessaan paljasti kivasti kaikki valloilleen päässeet pölypallot ja kissankarvat.




Lisäksi totesin, että ikkunoistakin olisi kiva vaihteeksi nähdä läpi ja kohta on liian kylmä ikkunanpesu hommille. Kärscherin ikkunanpesin on kyllä pelastus! Ei tule raitoja kuivatessa ja homma sujuu nopsaa. On meinaan silittämisen lisäksi yksi mun inhokki kotitöitä.


Nyt kun Neiti alkaa pikkuhiljaa etenemään lattialla (peruuttaen tosin) täytyy imuroinnin lisäksi myös lattioidenpesua harrastaa hieman aiempaa useammin. Päivittäin tulee ainakin keittiö ja eteinen hurautettua rikkaimurilla ja keittiö ja etenkin syöttötuolin alunen pyyhkäistyä.

Samalla kun touhusin niin pyykkäri ja tiskari tietty hurisi taustalla. Onneksi Neiti nukkuu tätä nykyä jopa 2 tunnin päikkäreitä, niin siinä ehtii hyvin touhuamaan. Ihme, että Mieskin sai nukuttua kaiken sen huushollaamisen keskellä. Ilmeisesti yövuoron jälkeen unetti. Imuroinnin tosin hoidin vasta kun Mies heräsi.

Nyt Neiti on taasen päiväunilla ja tämä äiti saa nauttia hetken omasta rauhasta uuden joululehden ja kuuman glögin parissa. Enää alle kaksi kuukautta jouluun!

PS. Molle-Herra tänään jo 9 vuotta <3
Miten sinä vietät sadepäivän?



1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! ♥