sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Meidän viikonloppu!

Miehen yövuoroviikon jälkeen lähdettiin perjantai aamuna ajelamaan kohti Etelä-Suomea ja Neidin kummeja. Kovasti odotettu kummipoikamme syntyi maanantai aamuna ja heti samalla viikollahan häntä piti päästä tervehtimään ♥ Samalla tietysti onniteltiin tuoretta äitiä, joka juhli perjantaina syntymäpäiviään. Ei sitä muistakaan enää kuinka pieniä nuo vastasyntyneet ovat. Oliko Neitikin vielä hetki sitten noin pieni, ei kai?! Rauhallinen pikku mies nukkui ja söi vierailun ajan, kuten vastasyntyneen kuuluukin. Tarkkaan kyllä katseltiin ja kuunneltiin kun aikuiset juttelivat.

Lauantaina oltiin reippaita ja osallistuttiin taloyhtiön talkoisiin. Sain haravoitua ainakin 5 neliön alueen, kunnes Neiti heräsi päikyiltä ja sitten oltiinkin vain työnjohtajina. Mies onnistui jälleen karkaamaan sopivasti Frisbee Golf -kisoihin Epilään. Sijoittuipa sentään toiseksi parinsa kanssa, ettei ihan turha reissu ollut. Ilta meni leffaa katsoessa ja neidin kanssa touhutessa. Onneksi meidän ikkunan takana ei näkynyt pellenaamareihin sonnustautuneita muksuja Halloween piloja tekemässä. Sellaisia oli kyllä Ylöjärvellä illan aikana nähty. Olipa kuulemma viikolla joku pelle juossut moottorisahan kanssa koululaisten perässäkin keskellä päivää. Toivottavasti ei muksuille tullut tästä traumoja, pelästyivät kyllä varmasti!


Sunnuntaina Mies meni Frisbee Golf-seuran talkoisiin, jonka jälkeen mentiin koko porukalla ystäväperheen nuorimmaisen 3v. synttäreille. Kyllä olikin oikein prinsessa synttärit. Talo täynnä prinsessoja, prinssejä, kuninkaita ja kuningattaria. Nuori neiti oli saanut hienoja lahjoja ja meiltä saatu Muumi värityskirjakin oli mieluinen. Lisäksi vietiin tietysti värikynät, että pääsee heti hommiin.

Meidän Neidistä oli hauska seurata isompien lasten touhuja ja kovasti olisi pitänyt päästä toisten perään, mutta kun vielä ei ryömimistä ja konttaamista ole hoksattu. Meillä vaan peruutellaan ja kieritään paikasta toiseen. Vähän aika sitten ilmassa oli ehkä pientä vierastamisen tynkää, mutta nyt kelpasi syli kun syli. Toivotaan ettei kovasti alakaan vierastamaan.

Sunnuntai ruuaksi meillä syötiin niinkin hienosti kuin Knorrin Enchilada -dinner kit. Helppoa ja oli kyllä hyvääkin. Loppuilta meneekin saunoessa ja leikkiessä. Saankin näemmä lähteä pelastamaan Neitiä tv-tason alta :)


Hyvää alkavaa viikkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥