sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Elä hetkessä

*Huokaus* 2,5kk viimeisimmästä päivityksestä. Ehkä se tästä taas lähtee. Ideoita ja ajatuksia kirjoittamisesta on paljon, kuviakin olen ottanut, mutten saanut koneelle asti. Vauva-arki on vienyt tämän mamman totaalisesti mukanaan. Mutta en ole ottanut paineita blogista. Itseäni varten olen tämän tehnyt ja niin on jatkossakin. Juuri nyt parasta on arki pienen kanssa, joka kasvaa niin kovaa vauhtia ettei meinaa perässä pysyä. Nautin kiireettömistä päivistä perheen parissa niin kauan kuin niitä vielä on. Kulunut syksy on kyllä mennyt aivan liian nopeasti. Neiti on jo 7,5kk ja kohta tämä kotiäitinä heiluminen loppuu.


Soittelin meinaan tuossa pari päivää sitten esimiehelle, että pitäisi sitä kait takaisin olla tulossa. Tammikuussa se aherrus sitten taas alkaa. Tehdään Miehen kanssa läpsystä vaihto ja Neiti saa jäädä isin kanssa kotoilemaan, kun äiti palaa töihin. On ihanaa, että meillä on mahdollisuus lykätä Neidin hoitoon menoa vielä muutamalla kuukaudella ja, että Mieskin pääsee nauttimaan kahdenkeskisestä ajasta Neidin kanssa. Itselle se tulee kyllä olemaan kova paikka, kun en Neitiä 24/7 näekään.



Toisaalta odotan kyllä innolla myös takaisin töihin menoa. Uusi myymälä ja uudet kuviot. Uusia työkavereita, onneksi myös joitain vanhojakin ♥ Tuleva vuosi tuo tullessaan paljon muutoksia työrintamalla. Nämä asiat kuitenkin tarkentuvat vasta lähempänä töiden alkua.


Sitä odotellessa otan kaiken irti juuri tästä hetkestä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥