sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Ulkoilupäivä

Tänä viikonloppuna me lopulta päästiin sinne Nässylle! Eilen luisteltiin pikkupakkasessa ja tänään uudestaan pienessä lumisateessa. Hienoa oli ja raittiin ilman myrkytys oli taattu. Sen verta väsytti, kun kotiin päästiin.




Harmi vaan, että jää oli paikka paikoin aika huonossa kunnossa. Eilen kävin turvallani ja tänään kapsahdin takamukselleni. Hieman muuten muistin väärin nuo etäisyydet kun edellisessä postauksessa mainitsin tuosta radasta. Matka oli n. 3,7 km suuntaansa, eli ihan hyvän lenkin siitä sai. Aikaa meni tosin aika kauan, kun joutui niin hissukseen menemään. Mieskin tuli suosiolla minun vauhtiani. Perillä Siilinkarilla sitten herkuteltiin kuumalla kaakaolla ja runebergin tortuilla. Samoin tänään. Ja tänään meillä oli meidän veljet vielä mukana reissussa.

Eilen käytiin iltapäivällä myös anoppilassa ja minun kotonani. sieltä nappasin pieniä sisustusjuttuja mukaani (lue: omin ne itselleni) ja hain vauvakuvani miehen siskon baby showereita varten. Taidanpa tehdä niistä oman postauksen jossain vaiheessa. Niin ihanaa on päästä vähän näpertelemään kaikkea söpöä vaaleanpunaista!





Iltaruuaksi hernekeittoa ja pino lättyjä. Kunnon perinteinen talvipäivä siis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥