keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kotikierros Vol. 1

Ajattelin toteuttaa pienen kotiesittelyn. Näin saa ehkä paremman kuvan kodistamme ja sisustustyylistämme (joka on vähän vielä hakusessa). Olemme muuttaneet tähän kesällä 2011 ja pikku hiljaa remontoimme kotia oman näköiseksi huone kerrallaan. Kotimme on 57m2 rivitalokaksio, kesäaikaan neliöt tuplaantuvat kun käytössä on myös terassi ja oma pieni piha.

Aloitetaan makuuhuoneesta, jonka sisustus valmistui viime syksynä pienen pintaremontin myötä. Toki huone elää ja muuttuu elämäntilanteiden ja vuodenaikojen mukaan. Mutta kyseinen huone edustaa tällä hetkellä ehkä parhaiten meidän tyyliämme.


Sängynpääty on itse tehty eurolavoista. Valaisimet ovat Ellokselta. Mies nikkaroi ja minä visualisoin. Yöpöydät on ostettu Kodin ykkösestä jo edelliseen kotiin. Meillä harvoin pedataan sänkyä arkena, viikonloppuisin koetan tähän panostaa. Tältä näytti meidän jouluisempi petaus. Vuodevaatteet HOMEn.


Säilytystilaa meillä on todella vähän ja ainokainen vaatehuoneemme on lähinnä miehen hallussa. Tämän harrastuskamat kun vievät tuosta tilasta yli puolet, lisäksi huoneessa on miehen vaatteet, sekä meidän molempien ulkotakit ja juhlavaatteet. Olenhan minä toki yhden hyllymetrin saanut vallattua verhoilla ja muilla sisustustektiileillä.




Omat vaatteeni ovatkin tästä syystä makkarin puolella olevissa Jyskin lipastoissa. Edulliset, mutta käytännölliset ja tarpeeksi kapeat lipastot saavat hoitaa virkaansa niin kauan kuin tässä asumme. Pikkuneiti löysikin heti itselleen tästä oivan nukkumapaikan.



Sängyn taustaseinä on tapetoitu Vallilan Kelohonka-tapetilla, kaikki muut seinät on maalattu valkoiseksi sävyllä paperi. Lattiaan valitsimme tumman lankkumallisen laminaatin Bauhausista. Tätä samaista laminaattia tulee myöhemmin myös muualle asuntoon vanhan parketin tilalle.



Makuuhuone oli ihan siistissä kunnossa, mutta hieman kulahtanut. Vanha muovimaton päälle asennettu laminaatti oli kirsikansävyistä ja seinillä vaaleat beiget, lehtikuvioiset tapetit. Ikkuna seinä oli VAALEAN SININEN! Nämä eivät todellakaan olleet minun makuni mukaiset, miehelle ne kyllä kelpasivat. Minusta ne pimensivät huonetta ja tekivät siitä tunkkaisen, lisäksi halusin lattioista yhtenäiset muuhun asuntoon nähden. Tosin muualla on siis vielä ne mosaiikkiparketit. Nämä vaihtuvat kuitenkin ensi kesänä samaiseen laminaattiin, jota on sängyn alla jemmassa. Huonossa kuvassa nämä kauheudet eivät erotu ja vanhakin look näyttää ihan siedettävältä :)



Hyvää illan jatkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥