maanantai 12. tammikuuta 2015

Ohi on!

Joulu siis. Kuusi tosin lähti jo loppiaisena, koska oli raukka jo niin neulasensa varistanut. Liekö kissojen rallit kuusen juurella avittaneet asiaa tai se, että ne joivat jatkuvasti kuusen vedet :). Tänään sitten lähtivät loput koristeet ja verhot vaihtuivat perusvalkoisiin. Tumma punainen tuo ihanaa tunnelmaa, mutta ah, kyllä raikastui olohoneen ilme. Ja minullehan joulu ei tule, jollei ole joulukuusta <3 Tänä vuonna väreinä vihreää, liilaa ja sinistä. Kuva ei tosin vastaa ihan todellisuutta. Paljon näyttävämpi irl.



Samalla ohi on myös pitkä viikonloppu ja huomenna taas aherrus jatkuu. Kyllä tänä viikonloppuna kaikkea kerittiinkin. Perjantaina käytiin miehen kanssa Apulannan keikalla Espoon Barona-areenalla. Oli kyllä aivan mahtavaa!! Kunnon show, johon oli todella panostettu. Kyllä sai viihdettä koko rahan edestä.


Yöksi mentiin Vantaalle ystäville K&S:lle. Lauantaina heiltä sitten jatkettiin matkaa Nurmijärvelle L&J:lle. Tulipahan samalla reissulla vähän kyläiltyäkin, kun kerta sielläpäin ajeltiin. Sunnuntaina, super pitkien yöunien jälkeen, sain miehen raahattua Kastelli-talojen talonäytökseen. Kunhan vähän kartoitettiin, että mistä tykätään ja mistä ei. Tästä ko. talosta ei tykätty. Jatketaan siis haaveilua, kun ei vielä kuitenkaan ole ajankohtaista nuo rakennushommat.

Tänään kävinkin sitten ystävälläni kyläilemässä ja katsomassa heidän 1,5 kk ikäistä poikaansa. Sylissäkin tuo viihtyi yllättävän hyvin ja oli kyllä niin suloinen kuin olla voi!

Ja tulihan se talvikin sieltä lopulta, kun sitä vuoden vaihteessa niin kovasti kaipailin. Ulkona on pakkasta reilu 10 astetta ja pihalla näyttää jo ihan kunnon talvelta. Lumitöitäkin on päästy/jouduttu tekemään.



Hyvää alkanutta viikkoa!

PS: Varattiin me matkakin talvilomaksi, siitä lisää myöhemmin :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥