maanantai 2. toukokuuta 2016

Rapakon takaa

Heräsin aamulla ajoissa ja lähdin asioille. Yövuorosta tullut Mies sai jäädä Neidin kanssa vielä nukkumaan. Lyhyeksi tosin jäivät kuulemma unet, kun neiti oli melkein heti lähtöni jälkeen räväyttänyt simmut auki, Ei väsytä enää! Ihana kun on mahdollisuus hetkeksi poistua kotoa YKSIN!

Täytyy esitellä täällä viime viikolla saapuneen yllätys paketin sisältöä. Paketti tuli oikein Amerikasta asti. Siellä asuva isäni täti, eli Neidin isoisotäti, muisti perhettämme Neidin syntymän johdosta. Ihana yllätys!


Paketissa oli tervehdyksen lisäksi vino pino kauniita vaatteita Neidille. Mahtunevat päälle vasta loppukesästä, mutta eiköhän niille käyttöä löydy. Viimeistään etelän lämmössä päästään hellemekkoja käyttämään. Tulevasta matkasta lisää jossain välissä.




Tämä päivä sujuikin muutoin aikalailla ulkona touhutessa. Neidin nukkuessa päikkyjä vaunuissa, siistin terassikalusteita tulevaa viikonloppua silmällä pitäen, silloin meinaan juhlitaan ja rankasti. Nimittäin Neidin nimiäisiä. Toivon vaan kovasti, että vieraat pääsevät paikalle, vaikka kutsut lähtivätkin vasta viime viikolla. Kiitos tästä Ifolorille. Harmittaa vieläkin, vaikka kutsut itsessään olivat ihan onnistuneet. Onneksi olimme ehtineet jo suullisesti kutsua lähes kaikki vieraat.

Hieman jännittelen saanko kaiken valmiiksi, kun tekemistä on vielä aika paljon. Mies on yövuorossa torstaihin asti, joten päivisin ei paljon Neidin kanssa touhuta. Noh, askarteluista on helppo karsia. Tarjottavista noin puolet olen delegoinut ihanille Anopille ja Kälylle, jotka lupautuivat leipomis hommiin. Lisäksi Neidin tuleva kummitäti eli rakas ystäväni K, tulee perjantaina auttelemaan viime hetken tohinoissa. Kyse ei ole ettenkö itse ehtisi ja pystyisi, mutta kun Neiti kainalossa se on vähän hankalaa :)


Myös tällaisia tuli tänään tehtyä, lauantaina selviää 
(jos onnistuvat), että mihin näitä lopulta käytetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥