torstai 19. toukokuuta 2016

Miljan päivän touhuja

Tänään on tullut touhuttua kaikennäköistä pientä. Aamulla nukuttiin koko porukka myöhään. Mies nukkui pois univelkojaan, kun on ollut pari edellistä yötä töissä. Vähän noi 15h vuorot tuppaa väsyttään. Neiti nyt muuten vaan vetelee hirsiä ilta kympistä aamu kymppiin. Mitä nyt pariin otteeseen hörppii maitoa, että jaksaa nukkua paremmin. Koitan siis itsekin nukkua mahdollisimman pitkään, kun kuitenkin tulee muutaman kerran yössä herättyä.

Aamupäivä kotoiltiin eli tehtiin kotitöitä, syötiin ja naureskeltiin Neidin kanssa. Neiti juttelee omiaan jo kovasti ja naureskelee. Samalla kädet ja jalat vispaavat vimmatusti. Elekieltäkin siis on mukana. Neidin kanssa "juttelussa" on jopa jo hieman vuorottelua, eli ensin kuunnellaan ja sitten itse ääntelee vuorostaan.

Omalle kuvalle on helppoa hymyillä

Iltapäivällä lähdettiin läheiselle Frisbeegolf radalle. Mies ja tämän veli heittelivät kiekkoa ja minä ja Neiti käppäiltiin mukana. Manduca oli nyt toista kertaa ulkokäytössä ja hienosti Neiti siinä viihtyi. Alkuun piti vähän protestoida kun ei sieltä oikein näe mitään. Mutta eipä mennyt kuin vajaa 5 minuuttia ja uni voitti. Loistava keksintö. Parhaimmillaan on vedellyt 4h päikyt Manducan kyydissä ja samalla saa itse touhuiltua kaiken näköistä, kun saa kädet vapaaksi.

Kotimatkalla poikettiin ostamaan Neidille pieni nimipäivälahja. Saas nähdä kuinka pahasti me vielä onnistutaan tuo meidän pikku prinsessa lellimään. Taas päästiin käyttämään uusia matkarattaitakin, myös ruokakaupassa niitä hyödynnettiin. Pakko tehdä niistä ihan oma postauksensa, niin intona niistä olen.

Ostettiin sitten tytölle poni

Kotiin tullessa meitä odotti ovella ihana yllätys, kun olimme saaneet kukkalähetyksen ystäväpariskunnalta. Tervehdyksenä ytimekkäästi "Haista kukkanen :)" ja hyvältähän nuo tuoksuivat!


Kotona ihmeteltiin mitä kivaa H&M:n paketista löytyi. Tilailin meinaan Neidille vähän ale-vaatteita ja itselleni parit kesätopit. Mies lähti ajelemaan pärrällä kaverinsa kanssa ja me naiset katottiin Suomen peli loppuun. Telkkari kiinnostaa Neitiä jo kovasti.


Iltaruuaksi tehtiin pitsaa ja sitten suihkuun. Neidistä suihkuttelu on ihan kivaa ja sen jälkeen unikin maittaa. Meillä mennään nykyisin jo 9 maissa nukkumaan. Tosin syvään uneen Neiti pääsee usein vasta 10 aikaan. Tässä nukuttaessa on hyvä samalla vaikka kirjoitella uutta postausta :). Josko sitä menisi vaikka vielä hetkeksi Miehen kainaloon katsomaan telkkua.

Hyvää yötä siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥