lauantai 12. maaliskuuta 2016

Hän on täällä!

Viikko sitten perjantaina, rv 41+0, meidän pikku prinsessa viimein näki päivänvalon ♥ Tarkelleen 4.3.2016 klo 11.19 ja mittaa neidillä oli 51 cm ja 4165 g. Eli ei ihan pieni typykkä! Synnytys meni hyvin, siitä tarkemmin ehkä myöhemmin.


Kulunut viikko on mennyt kuin sumussa. Lähes jokapäivälle on riittänyt ystäviä ja perhettä Neitiä ihastelemaan. Onnentoivotuksia on sadellut joka puolelta. Mummi ja Vaari kävivät jo sairaalassa Neitiä tervehtimässä. ja nyt arkena on Setämies ja Enomies käyneet kylässä sekä lukuisa määrä ystäviä. Vaikka väsyttää, on olo onnellinen ja kiitollinen.



Uskomatonta miten rakkaus pieneen voikin kasvaa niin valtavaksi. Myös arvostus ja rakkaus Miestä kohtaan on saanut ihan uudet ulottuvuudet. Nyt näen hänet ihan uudessa roolissa, Isänä. Ja se kyllä hänelle sopii. Mies on aivan loistava tytön kanssa ja tuntuu nauttivan, kun pääsee tätä hoitamaan ja pitämään hyvänä. Vielä viikon verran saadaan elää tässä vauvakuplassa, kunnes Miehen isyysloma loppuu ja arki alkaa. Onneksi kevät tekee tuloaan ja päästään Neidin kanssa ulkoilemaan.


Aurinkoista kevät päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥