perjantai 26. kesäkuuta 2015

Vapaa perjantai!

Olen tämän viikon saanut/joutunut viettämään hiljaiseloa ihan itsekseni kisujen kanssa, kun Mies on ollut Ruotsissa reissussa. Töissä ollessa ja kotona puuhastellessa on aika kuitenkin mennyt todella nopeasti, pian on jo sunnuntai ja Mies tulee kotiin ♥

Tänään käytiin veljen kanssa mökillä nauttimassa vapaapäivästä, veljellä tosin on kesäloma meneillään. Ei saatu kalaa ja tuuli oli aika kova, mutta ihan mukava oli vaan hengailla ja grillailla. Mökiltä keräsin terassille kimpun Lupiineja tuomaan väriä ja huumaavaa tuoksua.

Illaksi saapuikin ystäväni K♥ noin puolivuotiaan koiranpentunsa kanssa juhlistamaan synttäreitäni. Vähän näin etukäteen. Kisut eivät oikein karvaiseen vieraaseen tykästyneet, vaikka ovatkin kerran aiemmin jo tavanneet. Kaikki tulivat kuitenkin toimeen kun koissu malttoi pitää etäisyyttä. Kovasti piti silti puolin ja toisin komentaa. Koira haukkumalla ja kissat sähisemällä ja sylkemällä. Mutta on se vaan suloinen neito

Kirppu löysi Alicen hiiren ;P

Viaton ilme <3 Kotona ei kuulemma ole sohvalle asiaa :)
Tarjolle tein mansikka-raperperipiirakan ja oikein hyvää tuli! Parempi näemmä pysyä tällaisissa tutuissa ja turvallisissa, sillä alunperin suunnittelin tekeväni suklaisen marenkikakun. Noh, lievästi ilmaistuna se ei oikein onnistunut ja muuttui jäädykkeeksi, jonka tarjoan jollekulle...joskus... jos kehtaan... Syytän täysin ohjetta, joka oli mielestäni vajavainen. Koitan kyllä vielä joskus uudestaan, koska haluan oppi tekemään Pavlovaa, Britakakkua yms. herkkuja.


Lahjaksi sain ihanan Muumi-keräilylautasen ja kauniin Pionin oksan ystäväni omasta puutarhasta. Voi kun meidänkin Pionit joskus kukkisivat! Tässä iässä ei enää juurikaan tule lahjoja saatua tai annettuakaan, mutta ystävieni K:n ja J:n olemme pitäneet perinnettä yllä vaihtamalla syntymäpäivä- ja joululahjoja. Lisäksi tietysti lähiperhe muistaa merkkipäiviä lahjoilla.


Ihana perjantai siis, näitä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥