lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kukkia kukkia!

Rakastan kukkia ja erityisesti Pioneja (tuskin olen ainoa). Torstaina ostin pari kimppua piristämään viikonloppua ja hienosti nuput alkoivatkin avautua heti avautua. Näistä saa onneksi nauttia vieläpä aika kauan, kun ovat pitkäkestoisia.


 Innostuin myös kuvailemaan kisuja, kun niin söpösti yhdessä tuumin seurailivat pihan tapahtumia. Jolleivat itse pääse ulkoilemaan, niin sitten ulkomaailmaa seurataan tiivisti ikkunan takaa.



Neiti sulautuu hyvin uusiin lattioihin :P
Lisäksi voisin esitellä meidän pientä pihaa. Malliltan piha on aika pitkulainen ja noin puolessa välissä on pieni korkeusero, johon ollaan appivanhempieni avustuksella rakennettu pengerretty kukkapenkki. Huomasin vaan kuvatessani, että alkukesän kukkien jo lakastuttua on penkki kovin vihreä. Heinäkuussa se jälleen kukkii ihan loppukesään saakka kun Malva, kellokukat ja kukontöyhdöt pääsevät vauhtiin. Lisää kukkia siis on hommattava ensi kesäksi :)

Kärhökin jo kiipeilee kovasti aidanvierttä pitkin, kuukauden päästä sekin jo kukkii <3



Huomenna saankin ihastella appivanhempien puutarhaa oikein urakalla, kun on valtakunnallinen Avoimet puutarhat -päivä, johon he tänäkin vuonna osallistuvat. Tervetuloa siis ihastelemaan kukkaloistoa ja nappaamaan ideoita omaan pihaan, pieneen tai suureen.

Ihanaa kesälauntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥