sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus juhlittu kunnialla!

Keskikesän juhla on saatu kunnialla päätökseen! Muistoksi siitä jäi kroppa täyteen hyttysenpistoja, noin niin kuin fyysisesti, mutta myös ihania muistoja, joita muistella vaikka tulevina jusseina. Olimme perinteisesti lähimpien ystävien kanssa perheeni mökillä. Tämä taisi olla jo kuudes juhannus siellä.

Itse olin kovassa flunssassa, joten otin hieman rauhallisemmin, mutta hauskanpitoa se ei estänyt. Ohjelmaan kuului perinteisesti liikaa ruokaa, paljon saunottelua ja naurusta kipeät vatsalihakset :)





Tänä vuonna mökillä olikin menoa ja melskettä, kun 9 aikuisen lisäksi jaloissa hääri 3 koiraa, joista 2 oli vielä ihan pentuja. Siinä oli joukon vanhimmalla komennettavaa.







Yöllä oli ihana ottaa hetki itselle ja istua laiturin nokassa. Katsella kuinka usva nousee järvelle ja lepakot syöksyilivät vedenpintaan. Sai nauttia luonnon äänistä ja olla vaan. Parasta!

Kuva by AP
Loppuillan seurailen kuinka mies, veljensä ja eräs ystävistämme valmistautuvat lähtemään Ruotsiin Bergetiin. Siellä luvassa kansainvälistä airsoftailua kolmen päivän verran, eli suomeksi aikuiset miehet leikkivät sotaa kuulapyssyillä :) Ensi viikon saan nauttia ihan vain omasta seurastani.

Ihanaa kesäillan jatkoa!
(Blogihiljaisuus viimein rikottu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥