sunnuntai 8. marraskuuta 2015

"Masu"isänpäivä!

Tänään juhlitaan isänpäivää ja kaikki isät ovatkin ansainneet suuren halauksen ♥ Oma isääni en päässyt halaamaan, jouduin tyytymään viestin lähettämiseen. Vaarini ja Pappani saivat jo eilen halauksen ja onnittelut, kun teimme pienen sukulaiskierroksen isovanhemmilleni. Tänään sitten suunnataan Miehen vanhempien luokse onnittelemaan appiukkoa.

Aamu alkoi kuitenkin oman Miehen onnitteluilla näin "masu"isänpäivän kunniaksi. Aamupalan jälkeen Mies sai "Kelalta" kirjeen ja ohjeen noutaa ulko-ovelta hänelle myönnetyn isyyspakkauksen.


Törmäsin tähän ideaan jokin aika sitten blogimaailmassa ja netistä löytyikin aivan mahtavia ideoita pakkauksen toteuttamiseen. Ihana tapa huomioida tuleva isä. Äiti kun saa tahtomattaankin huomiota osakseen isän jäädessä taka-alalle. Pakkaukseen pyrin keräämään tavaroita, jotka olisivat oikeasti hyödyllisiä, mutta pilke silmäkulmassa ja Mies ja hänen mieltymyksensä huomioiden. Jokaiseen tavaraan laitoin vielä asianmukaisesti pinkin post it -sydämen, jossa luki tuotteen käyttötarkoitus. Esim. Body -"Asenne vaatteet isin tytölle". Koko setin sain tungettua ammeen sisään, joka oli vielä tungettu isoon omenalaatikkoon vähän suojaamaan kuljetus kolhuilta.


Pakkaus sisälsi:

Ikean kylpyamme
Ikean kylpypyyhe
Sophie la Giraffe -kylpylelu
Sophie la Giraffe -kylpyöljy
Manduca -kantoreppu
Harsoja
Äänenvaimennin ja isin kulta -tutit
Aventin lasinen tuttipullo
Tuuti -äidinmaidonkorviketta
Ikean pehmopupu
Vauva, omistajan opas -kirja
Vastasyntyneen vaippoja
Vauvan topseja
Harsoja
Pinkki body
H&M -kuolalappuja
Korvatulppia
Sisuja
Red Devil -energiajuomaa
Tupla -suklaapatukoita
Purkkaa
Buranaa



Oma lempparini on ehdottomasti pinkki body, jossa camo -kuviointi ja teksti "I'm pink in my Daddy's world of camo". Tämä sopii niin hyvin Miehen tyyliin :) Toivottavasti pääsee myös käyttöön (olettaen siis, että tyttö on tulossa).


Mutta mitäpä se Mies sitten tykkäsi lahjastaan? Ainakin kirje meni ihan täydestä, vasta kunnolla luettuaan sen Mies alkoi epäilemään sen aitoutta :) Myös sisältö tuntui olevan kiinnostava, sillä hän tutki jokaisen tavaran tarkkaan. kaikkein mieluisin taisi kuitenkin olla pieni kirjanen eli "vauva -omistajan opas". Kirjoitustyyli selkeästi iski, sillä se piti heti selailla huolella läpi. Myös body herätti huvitusta ja Mies totesikin, että "parempi siten olla tyttö, että tämä pääsee päälle".

Hyvää isänpäivää kaikille isille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥