sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ulkoilupäivä

Ihanan auringonpaisteen innoittamina ollaan Neidin kanssa ulkoiltu tänään oikein urakalla, Mies on ulkoillut keskenään frisbeegolffin ja moottoripyörän parissa.

Aamupäivän kirppisreissu tosin meni puoliksi mönkään. Käppäiltiin Neidin kanssa vaunutellen parin kilsan päähän läheiselle lastenkirppikselle. Matka meni hienosti ja sain jopa puoleen väliin kierrettyä pöydät täpötäydessä kaupassa. Sitten se Neiti heräsi ja oli hikinen kuin mikä. Hetken nukkui kun vähensin vaatteita, mutta lopulta tuli mitta täyteen ja siellä sitten keskellä käytävää huudettiin hetken aikaa (Ei sentään kilpaa huudettu) kunnes mentiin ulos jäähdyttelemään. Kerättiin kyllä jonkin verran katseita kanssa shoppailijoilta. Ei muuta kuin Isimiehelle soitto, että jättää pelit kesken ja tulee hakemaan meitä, että saan ostokset maksettua ja päästään kotiin. Sen verta kypsä olin kauppareissuun. Ensi kerralla menen yksin. Pahuksen välikausi, kun pihalla pitää olla vielä kunnon palttoot päällä, mutta auringossa ja sisällä paahtuu. Kivoja vaatteita löysin kuitenkin Neidille.



Iltapäivällä tyydyttiin vaunuttelemaan takapihalla ja aloittelin hieman pihan siivousta neidin nukkuessa päikkäreitä. Oli muuten ennätyspitkät unet, vähän yli 4 tuntia! Haravointia jäi vielä ens viikollekin. kun siirryin siivoilemaan sisälle. Ehdinpähän imuroida, pestä lattiat, laittaa pyykkejä, syödä, tutkailla Neidin tämän hetken vaatetilannetta ja kirjoittaa tämän postauksen. Nyyh, Joitain lemppari vaatteita piti jo laittaa sivuun, kun ei enää Neidille mahdu.




Mies hieman autteli pihalla, kunnes lähti moottoripyörällä kevään ensimmäiselle ajelulle. Viimeisen talvilomapäivän kunniaksi.

Jokohan lopultakin tuo pieni nainen heräsi...

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei löytynyt :( Ehkä se jäi sille puolikkaalle mitä ei keritty kiertään, tai joku muu oli sen jo bongannut

      Poista
  2. On meinaattes aika saavutus saada tehtyy päivän aikana kaikki ne hommat, mitä normaalisti teki ennen muksun syntymää :D Nyt tulee iha kuningas olo, kun saa syötyä tai tyhjättyä tiskarin ilman keskeytystä, haha! 8D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, "omaa aikaa" arvostaa ihan erilailla nyt vauvan synnyttyä. Hommat saadaan tehtyä, mutta PALJON hitaammin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥