tiistai 25. elokuuta 2015

Kesäinen viikonloppu takana

Takana ihana ja toiminnan täyteinen viikonloppu. lauantaina töiden jälkeen aloin innolla kokkailemaan ja leipomaan. Tarkoitus oli viettää Miehen kanssa Madeiralaista iltaa grillaillen.


Leivoin perinteistä Madeiralaista leipää, Bolo do Cacoa, ja kaveriksi tein valkosipulivoita. Lisäksi kreikkalaista salaattia ja tietysti itse pääruoka, grillattuja lihavartaita valkosipulimarinadissa. Nam!
Leivän ohjeen olen napannut täältä. Jälkiruuaksi herkuteltiin teeman mukaisesti Créme Brüleet.




Illalla päätettiin lähteä Tampereen keskustaan nauttimaan loppukesän lämpimästä illasta ja Block Fest:ien fiiliksistä. Napattiin ystäväpariskunta mukaan ja käytiin vähän terassilla ja syömässä kevyt iltapala. Väkeä oli arvatenkin hyvin liikkeellä ja tunnelma oli kuin ulkomailla.

Seuraavana päivänä käytiin haikein mielin viemässä isäni ja hänen vaimonsa lentokentälle takaisin kohti Pekingiä, jossa he asuvat. Tämän jälkeen lähdettiin Tampereelle katsomaan Pyynikin ajoja, jossa oli reilusti muitakin katselijoita, kuulemma n. 30 000. Tämän jälkeen siirryttiin appivanhempien kanssa meille herkuttelemaan itsetehdyllä pitsalla ja juustokakulla, jota tein miehen viikolla olleiden nimipäivien kunniaksi. Kaverina Kinuskikissan ohjeella tehtyä "maailman parasta mustikka piirakkaa".


Illalla lähdettiin vielä velipoikien kanssa heittelemään frisbeegolffia Epilään. Pojilla sujuu jo hyvin, itse olen selkeästi vähän hitaampi oppimaan. Mutta hauskaa oli silti!


Alkuviikko meneekin iltavuorojen parissa. Eipä ehdi toiseen kyllästyä, kun viimeksi on nähty Miehen kanssa sunnuntai iltana ja seuraavan kerran nähdään keskiviikkona iltapäivällä.

Nyt iltapäiväksi töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥